Ang brevet och bilderna

Fick två frågor på min mail häromdagen faktiskt! Händer inte så ofta men fick i order att svara på de här, så det tänker jag göra. 
 
1. Hur tänkte du när du skrev ditt brev till värdfamiljen? Några speciella tips på vad man ska skriva?
2. Vilka bilder tog nu med?
 
1. Det första man måste tänka på är att inte skriva saker som inte är sant om en själv. För visst, det kan låta bra i brevet. Men inte så kul sen om man inte lever upp till förväntningarna! Men något som är viktigt är att man är positiv i brevet, hela tiden. Det var något som Explorius också sa. 
 
Saker jag tycker man ska skriva: 
- Hur du är som person
- Lite om din familj, kanske vänner också
- Dina intressen
- Varför du vill åka
- Vad du kan tillföra i din nya familj
- Kanske något om din skola
 
Saker man inte ska ha med i brevet:
- Ditt - eller någon anhörigs efternamn 
- Typ ens adress, mail osv 
- Saker som kan uppfattas negativt  (tex om du vill komma till ett varmt ställe, skriv inte det i brevet!!) Det får man inte heller göra för då tycker familjen att man är typ krävande (?)
- Visst du ska vara ärlig när du beskriver dig själv, men att skriva saker som att du aldrig hjälper till hemma och att du ofta bråkar med dina föräldrar. Kanske inte är det bästa haha :) 
 
 
2. Eftersom att jag helt ärligt inte hade något bra familjporträtt så tog jag en bild på mig och mamma, mig och mina syskon, en bild från balen med kompisar, bild när jag rider, bild när jag dansade, en från midsommar (josefine fick inspiration av dig ;)), en bild på mitt hus, bilder på luleå och sen en närbild på mig som var obligatorisk. 
 
 

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback