Home again

Efter lite omständigheter är jag äntligen hemma. Hatar att åka buss då jag är åksjuk. Men ja, allt gick väl bra iallafall. Ska nu packa upp väskan och äta en macka. Sen blir jag väl fast vid datorn resten av kvällen. Fast det gör inte så mycket eftersom att jag inte har något annat jag måste göra. En sak är säker, jag har aldrig haft ett så ohändelserikt sportlov. Tur att jag iallafall åkte till Övertorneå någon dag. Lolz :):)

halvt namnsdag

Idag är det torsdag och sista dagen på denna månad. Jag har typ namnsdag och snart fyller jag år. Känns väl ganska bra, dock så känns 16 bara onödigt att fylla. Eller det är ju ingen speciell ålder.. Men att få äta tårta och få presenter är ju alltid kul, haha :). Ska hemåt vid 17tiden, så är väl hemma mot kvällen. Imorgon kommer en efterlängtad person och då kan jag lova att det kommer bilder. Weey

green leaves

Alltså åh märker verkligen att det var ett tag sedan jag bloggade, har så svårt att komma på något roligt att skriva.. Roligt är det iallafall då jag ser att många personer läser min blogg nu och då känns det som att jag borde skriva lite oftare. Men iallafall, har hunnit ta lite småfula bilder som ni ser häröver. Även massor på mig, men bara för att ni inte ska ledsna så kan jag publicera de någon annan dag.

Övertorneå

Hejsan! Åkte ju somsagt till Övertorneå igår och har sovit hos farmor och farfar inatt. Åkte med de till Överkalix eftersom att farfar skulle shoppa lite. Vi åt jättegod- och hemmagjord pizza till middag. Bastade även på kvällen. Har inte så mycket mer att tillägga från gårdagen utan ska idag till mormor och morfar. Ska även försöka gå ut och fota lite, men det är inte precis toppenväder ute. Aja, får se.. Kram
 
Ni som följde mig på bloglovin på min gamla blogg, sluta inte följ mig där! För har fått flytta över mina gamla följare till denna. 
(länk)

Falling like angels

tjugofemte februari

Nu när jag inte bloggat något har jag även dragit ner på fotograferingen väldigt mycket, vilket är synd! Men här över är iallafall två bilder som jag fotade för någon vecka sedan då himlen var alldeles färgglad.
 
Har varit hos Levi nästan hela dagen vilket har varit mys. Har sedan inte hittat på så mycket mer än det idag, utan håller nu på att packa inför Övertorneåresan. Åker dit tidigt imorgon och stannar typ till på torsdag. Har inga speciella planer på vad som ska göras eftersom att alla där borta inte har lov. Men blir väl mest att vara med släkten. Har inte så mycket mer att tillägga så hoppas ni har haft en bra dag! Kram

Towab.blogg.se

Efter ett x antal veckor utan bloggande känner jag att man nästan fått abstinens. Så nu när min design nästan är färdig så har jag bestämt att jag ska börja igen! Har gjort klart alla kategorier, så de får eka tomma ett tag framöver. Och om ni testat att klicka på kameran/infoknappen, så funkar de inte än. Fast ja, det ska fixas. Har inte så mycket mer att tillägga än att jag hoppas ni stannar :)