helgen

Är nu hemma från en mycket bra helg i Övertorneå. Som jag misstänkte blev det ingen bloggning men ville verkligen ta vara på tiden då vi bara var där en HEL dag. Tänkte berätta lite om dagarna där. 

Fredag: Har ju berättat om nästan allt i förra inlägget. Men vi tog iallafall en buss mot Övertorneå vid 17tiden och någon timme efter det var vi framme. Åt en sen middag eller vad man ska kalla det och sedan pratade vi ganska länge med farmor + farfar. När klockan var typ 23 la vi oss och ja. 
 
Lördag: Jag och pontus la larm vid 10 då vi skulle med och handla i Finland. Eller det var egentligen jag som ville köpa hem lite godis där, vilket jag gjorde. Vi åkte hem efter mindre än en timme och gjorde lunch. Myste sen ett tag innan vi åkte iväg för att kolla a-lagets match. Därefter blev det tillslut tid för middag, var mycket gott som vanligt! Vi gick sedan och handlade godis och så till kvällen på konsum. Vi träffade Davida och Angelica + fick åka lite epa yey hehe :). Därefter bastade vi utebastu och det var såå mysigt. Vi var kanske klara vid 23 med allt och sen ett tag efter bestämde vi oss för att lägga oss. 
 
Söndag: Eftersom att bussen gick redan vid 12.20 idag så gick vi upp hyfsat tidigt. Åt frukost och jag fick därefter hjälp med matten. Innan vi åkte fikade vi också litegranna och ja sedan satt vi väl på bussen. Är hemma nu sedan någon timme tillbaka :)
 
Älskar dig Pontus.
 
Postat av: Mich

åh vill typ gråta så fina bilder!!!!

2013-09-15 @ 22:23:17
URL: http://nattstad.se//michiss
Postat av: bbecka

Jätte fina bilder :)

2013-09-17 @ 12:45:45
URL: http://byrrebecka.blogg.se
Postat av: Maolion

Åh, vilka fina bilder!!

2013-09-17 @ 12:58:55
URL: http://maolions.blogg.se/
Postat av: Davida

Ni är så sjukt fina tillsammans <3

2013-09-17 @ 17:16:06
URL: http://davidas.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback