4 timmar

 Endast 4 timmar kvar tills väckarklockan ringer. Klockan 6.20 går planet som ska påbörja min resa. Mina känslor just nu är så blandade. Är så ledsen, men ändå glad, taggad, men ändå otaggad. Det känns så tomt just nu när jag sagt hejdå till så många. Träffade Pontus för sista gången idag och det var jättejobbigt att ta farväl. Jag vet ju att vi kommer träffas snart igen. Men att stå där och bara hålla om varandra, tårarna rinner och ingen släpper taget. Det är jobbigt. Men nu känns det såklart bättre. Det har fått sjunka in. Imorgon blir det att säga hejdå till resten av familjen. Det kommer också såklart vara sjukt jobbigt, men det här är ju en del av proccessen! Älskar er alla ♥
Postat av: Ida

Tror du kommer få det superbra under ditt år och allt här hemma kommer finnas kvar när du kommer tillbaka igen! Lycka till med allting!! :)

Svar: Tack, och ja jag hoppas det finns kvar iallafall! :)
Towa Björnfot

2014-08-06 @ 00:13:39
URL: http://nattstad.se/idasusa
Postat av: Sonja Edin

Lycka till på resan. Vilket äventyr som väntar!

Svar: Åh tack!!
Towa Björnfot

2014-08-06 @ 07:53:47
Postat av: Lina

Hej Towa! Hoppas du har det jättebra! Det här kanske är lite personligt, men tänkte att det var värt att fråga ändå då jag också har pojkvän. Har ni tänkt er att fortsätta ert förhållande även när du åker till USA och hur ofta hade ni tänkt prata osv? Känns jobbigt, hehe. Kram!

2014-08-10 @ 21:05:35
URL: http://usalina.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback