Framme i NY!

Hejsan! Nu är jag äntligen framme i New York på vårt hotell. Min telefon har slutat funka helt och den gjorde det på planet till NY, så känner mest att jag ej har flyt. Har planerat att köpa en macbook här i USA, men nu blir det väl en ny telefon istället... Inte precis det jag ville. Men men, resan gick annars bra! Vi bjöds på två måltider som var ganska goda. Försökte sova så mycket jag kunde och sedan lyssnade jag på musik, såg film eller lyssnade på podcast. Explorius hade placerat oss utbytisar bredvid varandra, så det var kul att man hade sällskap hela resan. Här uppe är vårt hotell. Har fotat lite bilder på mobilen från resan och så, men de bilderna kanske aldrig kommer upp då med tanke på mobilen just nu haha ;-). 
 
Vi har just fått våra rum här på hotellet och vid kl 18 ska vi äta. Klocka är nu 15.30 här så det är ju ett litet tag till det. Efter maten blir det något möte och sen går man väl raka vägen till sängen. Har ju gått upp klockan 4 idag och här är det ju inte kväll än. Uppdaterar mer imorgon, kram. 
Postat av: Matilda

Är mobilen bara död, som om batteriet vore slut? :) Har du iphone? Testa isåfall hålla in lås- och startknappen i 10 sekunder, brukar hjälpa! :) Blir som en startprocess för mobilen ;)

Svar:
Towa Björnfot

2014-08-07 @ 11:20:20
URL: http://matildasavelind.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback