some questions

Fråga: Vad har du för kamera? Skulle du kunna tänka dig att rekommendera den? :) - Isabella

 

Svar: Jag har en Nikon D3000. Har haft denna kamera sen 2010 om jag inte har fel och den är väl helt okej. En väldigt bra nybörjarkamera om man säger så. Har lärt mig att fota helt manuellt med den kameran, så den är som sagt en bra förstakamera. Dock vet jag inte ens om de säljer den kameran något mer.. Det var så länge sedan jag köpte min, så vågar inte heller säga någon annan modell jag rekomenderar! :-)

 

Fråga: Jag har en fråga. Var du rädd/nervös/orolig innan du bokade allting? För att få hemlängtan och sådant dvs. Jag funderar starkt på att åka 2016/17 men är väldigt rädd för att jag ska få extrem hemlängtan eller något, haha. - Hanna

 

Svar: Alltså jag var inte alls rädd, nervös eller någonting. Tänkte nästan ingenting alls. Hade drömt om detta såå länge så fanns inga såna tankar alls. De kom först när jag väl var antagen. Det var då jag började fundera över vad jag egentligen höll på med. Det är ju svårt att säga om du kommer få extrem hemlängtan. Men hemlängtan i sig kommer nog alla få. Har inte haft det än själv, men det kommer säkert någon gång under mitt år. Tycker du ska åka om du har den möjligheten! Kommer vara värt det! :) 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback