Svar på frågor

Fråga: Hur gör man när man mellanlandar (går man direkt till gaten?, är det någon säkerhetskontroll osv?) Gav Explorius några instruktioner hur man gör eftersom man är ensam?

Ha det så bra under ditt år, själv åker jag om 2 veckor :) - Sara

 

Svar: Hej! Det är säkert olika beroende på vilken flygplats du mellanlandar i. Men jag mellanlandade i Douglas International airport och där behövde jag inte gå igenom någon säkerhetskontroll för att komma till mina andra gate. Och nej, Explorius gav inte några instruktioner som jag vet. Men direkt jag kom ut ur planet från Newark så frågade jag personalen som direkt hjälpte mig. Jag hade ca 2 timmar på mig innan nästa plan skulle gå, så gick inte direkt till min gate. Jag åt mat först och sedan när det kanske var 1,5 kvar så började jag vandra mot gaten. Gick supersmidigt. Alla är så vänliga, så det är bara att fråga om man är osäker! :-) Ha det superbra och snart är du även iväg!


Fråga: Hej Towa! Hoppas du har det jättebra! Det här kanske är lite personligt, men tänkte att det var värt att fråga ändå då jag också har pojkvän. Har ni tänkt er att fortsätta ert förhållande även när du åker till USA och hur ofta hade ni tänkt prata osv? Känns jobbigt, hehe. Kram!- Lina

 

Svar: Hejsan Lina! Tack så mycket, det är bra men väldigt ovant på samma gång. Vi är tillsammans fortfarande och jag älskar verkligen honom såå mycket så jag vill verkligen försöka året ut. Vi får helt enkelt se hur det går, men just nu smsar vi ibland och skypear när vi har tid. Det funkar iallafall väldigt bra för oss. Men såklart är det även jobbigt för oss. Hade om jag fått välja, packat ner honom också haha! kram 


Fråga: Hej! Måste börja med att säga ha de så kul nu de här året och lycka till!
Jag tänkte bara fråga några frågor
- hur länge funderade du på att åka som utbytesstudent innan du bestämde dig?
- Kommer man hem till Sverige under jul?
- Fick du prata mycket engelska under din första intervju?
Ha ett bra år, är så avis!! :) - Jennifer

 

Svar: Åh tack tack!! Oj, jag vet faktiskt inte. Har tänkt på det i flera år.. Men började nog på allvar i högstadiet iallafall och det var då jag som bestämde mig att det var det jag skulle göra. Och nej, man kommer inte hem förrän året är slut om man säger så. Det handlar ju om att skaffa sig ett liv här i USA och att uppleva högtider är ju som en del i det hela. Och slutligen, under min intervju så pratade jag endast pyttelite engelska. Hade inte så "många" frågor som jag hört att vissa haft. 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback