Lately

 
 Senaste dagarna hemma har varit förvånadsvärt bra ändå. Jag har försökt att hitta på saker så jag inte blivit rastlös och ledsen. Även blivit mycket sista minuten-shopping inför julafton som är i morgon. Känns inte alls som jul, har nästan ingen julkänsla alls seriöst. Får väl hoppas det börjar kännas lite mer som det imorgon iallafall. Här över är lite bilder från veckan som varit. Har hunnit ha några myskvällar, gått på julbord på Western farm, ätit lunch med mina fina, julhandlat, ätit svenskt godis och haft det allmänt bra. 
 

sista baletten

 Gårdagen var både väldigt bra och dålig. Hade sedan i fredags känt att mitt ansikte varit varmt och att det kliade ÖVERALLT. Igår vaknade jag upp med prickar på hela kroppen, svullet ansikte och massa röda fläckar på ansiktet och öronen. Tog mig typ 2 timmar att få tid till doktor pga min försäkring som förövrigt suger. När de väl konstaterat att jag fått en ganska rejäl allergisk reaktion av något, så tog det typ 1-2 timmar innan jag ens fick ut mitt recept pga försäkringen. Slutade med att jag fick betala medicinen ur en ficka, men men.. Tog 6 tabletter igår, och det var en såå stark dos så jag skakade i ca 10h efter och var hyper hela kvällen. Väldigt obehagligt. Dock kände jag mig piggare efter tabletterna, obviously haha, så gick på vår sista balett (tack vare 10 lager smink på också). Vår sång gick superbra och efter vi sjungit så fick vi se resten av baletten gratis. Gud, vad folk är duktiga. Önskar jag var lika bra, så graciöst! 

Nike air MAX

Köpte dessa fina skor då jag hittade de för 650 kr här. Har egentligen inte varit intresserad av att ha såna här förut, men efter min sjukgymnast tjatat på mig 1000 gånger om hur dåliga converse är för mig - så bestämde jag mig för att köpa dessa. Ångrar mig inte en sekund! Bara orolig hur jag ska få med mig allt hem. Seriöst, paniiiik 

friday

 
Har idag haft en skön fredag, med 30 mintuers långa lektioner + en föreläsning om droger. Det är ju jättevanligt att röka på här och testa lite vad som, så de flesta här vet ju allt om det. Men jag lärde mig verkligen mycket från den föreläsningen. Efter föreläsningen tog vi detta gruppfoto för att visa stöd till flickans som förlorade sin familj i helgen. Hennes skolas färger är orange och svart, så därför klädde vi oss i de. Om ni vill försöka hitta mig, så sitter jag just ovanför det röda "bordet" i mitten. Men det superblonda håret haha.. :-). Vid klockan 1-2 åkte tjejerna från min kör + showchoir till the clay center, för att vara med på ett rehearsal. Vi fick även se en del av baletten och de var såå sjukt bra! På kvällen hade vi vår första föreställning och vi gjorde vårt nummer bra. Imorgon väntas två föreställningar + team pictures med the swim team. Kram
 

Ny design

 Jag vet att detta verkligen inte är den finaste designen jag har gjort, haha verkligen inte! Men jag klarade inte av att se på den andra.. Så spenderat senaste halvtimmen på att göra en ny och fick bli en halvfärdig en som fick pryda bloggen. Behövde något nytt bara. Klarade inte av att gå in på min blogg och se en somrig, rosa design. Tycker egentligen inte om att ha helvita designer, dock passar andra i de bra. Men vet inte, mina bilder blir så "bleka" i vitt. Men kommer nog ha såhär ett tag iallafall, lär väl vänja mig :-) 
 

Christmas tree

Idag efter skolan så hjälptes vi åt i familjen att pynta granen. Blev ändå ganska fint och är nöjd med min insats haha! Iallafall, denna vecka har varit galen i skolan. Att man ens kan ha så mycket läxor, prov, uppsatser och presentationer. Har bara suttit och pluggat denna vecka och det är verkligen inte något jag ville då detta ändå inte ens räknas för mig.. Imorgon är det iallafall fredag vilket är såå skönt. Vi kommer bara ha en halvtimmes lektioner på förmiddagen för att sedan ha minnesstund för en tjej som förlorade alla hennes familjemedlemmar i en bilkrock i helgen. Så himla hemskt :(..
 
Efter det så kommer jag och min kör åka till huvudstaden i WV för genrep inför 3 uppträdanden vi ska göra i helg. En på fredag och två på lördag! Vi ska vara med i The nutcracker tillsammans med West Virginias kändaste orkester och balett, så blir en upplevelse! Är ca 1500 platser och varje show är alltid slutsåld. Så jaa, är glad att jag får chansen att vara med på den, helt klart! :-)