Saker jag ser fram emot

Stockholm
Idag är det 10 dagar kvar innan jag ska till stockholm. Vi ska se Avicii vilket kommer bli jättekul! Kommer dock åka in till Stockholm en dag innan, så då hinner vi även spendera några timmar på stan. Taggar såå mycket. Hotellfrukost två dagar i rad, åh så gott ♥
 
Sportlov 
 Ja, vem ser inte fram emot sportlovet. Äntligen en längre tids vila. Kanske inte för oss på natur som har flera prov efter. Men ett lov är ju ändå ett lov. Fyller ju även år på lovet! 
 
17 år
Som sagt så fyller jag år på lovet, 4 mars. Har inga som helst planer egentligen, så vet inte varför jag ser fram emot denna dag. Men vill ändå fira min födelsedag på något sätt så tror det blir middag med kompisar. Eller något i den stilen. Måste börja planera snart antar jag!! :)
 
Sommarlov 
 Både känslan att äntligen få det långa lovet, att ha gått ett år på natur och det att jag snart är påväg till USA - gör sommarlovet till en stor grej! Kommer dock jobba ganska mycket eftersom att jag vill ha så mycket fickpengar jag kan få ihop, till USA. Men ska även försöka spendera mycket tid med familjen och såklart mina kompisar. För det kommer ju trots vara länge tills vi ses igen. 
 
USA
 Kanske inte så konstigt att man ser fram emot detta. Såklart känns det både läskigt och roligt. För att vara ärlig, så känns det förjävla jobbigt ibland också. Att lämna all trygghet och kärlek för att flytta iväg till ett ställe där man inte känner någon. Men som sagt, det är ju de som är meningen med resan. Att få se ett nytt perspektiv och så. Att få lära känna nya personer, landets kultur och få testa på ett år på en amerikansk skola! :)
 
Alla bilder är från we♥it.
 

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback