seriedag

 Denna lördag har känts som en riktigt tråkig söndag för mig. Har städat rummet, haft någon sorts söndagsångest för att jag inte pluggar och varit allmänt död. En stor del av dagen har även gått åt att titta på en ny serie som jag hittade på netflix. Har snart sett klart första säsongen så ni kan ju förstå hur mycket jag sett denna dag. Dock är alla avsnitt 20 min långa, men det blir ändå en hel del haha. 
 
.. För er som läser min blogg pga att jag ska åka iväg som utbytesstudent och tycker det är tråkigt, när jag inte skriver om det så mycket - då har jag en sak för er att berätta nu! Jag har för några dagar sen blivit antagen av min amerikanska organisation också. Så det betyder att jag nu kommer få åka, wiii! De har börjat leta efter en värdfamilj åt mig och jag vet faktiskt en som redan fått en. Åh vill också veta min snart! 
Postat av: aina [fotoblogg]

Vad fin du är!

Svar: tack du med!
Towa Björnfot

2014-01-04 @ 20:10:06
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: linnea

vad äre för serie? :)

Svar: Blue mountain state, en serie från typ 2010 :)
Towa Björnfot

2014-01-04 @ 20:28:49
URL: http://escapetofantasy.blogg.se
Postat av: Anna

Hej! Jag skickade in min intresseanmälan igår och jag skulle jättegärna vilja veta vad du gjorde på din intervju, vad du fick prata om och göra osv, är redan sjukt nervös hahah! vill verkligen åka och vill vara så förberedd jag bara kan! Tack!!

2014-01-06 @ 13:05:36

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback