tredje och sista dagen

 
Blev en väldigt tidig uppstidning på onsdagen. Hade tid på ambassaden klockan 9.30 men var där över en timme innan. Tänker berätta mer om just ambassadsbesöket i ett separat inlägg. Efter jag varit där så tog jag bussen mot tcentralen. Bytte till tunnelbana och åkte mot hotellet. När klockan var ca 11 var jag på hotellet igen. Fixade till gårdagens lockar, packade det sista i resväskan och sedan checkade vi ut. Det var så himla varmt väder och SOL!! När jag sedan tog tummen ur och bytte till shorts någon timme efter så började det såklart åska och ösregna. Men det är en annan femma.. Fick byta om gratis på NK sen, så gick bra det med. 
 
Jag och Pontus åt på Jensens Bøfhus till lunch och jag säger bara en sak - så jävla dålig service! Vi fick vänta i en halvtimme på att ens få beställa något. Eller rättare sagt, jag var tvungen att gå till en servitör 3 gånger för att få NÅGON att ens komma till vårt bord. Maten i sin tur tog ca 45 min att få och det var svårt att ens få någon att komma och att ta betalt. Men maten var väl okej, men inte servicen. Märkte att många runt omkring oss var väldigt besvärade de med! 
 
Efter den långa lunchen blev det iallafall lite shopping för vår del. Jag köpte ett par zigzagbyxor som jag tittat på ett tag. Kändes bra då det tom var på rea! Lite innan 18 tog vi Arlanda express mot Arlanda. Jag köpte med sushi till middag och det var utsökt. Väl på arlanda köpte vi en smoothie från Joe & the Jucie som var supergod. Efter lite förseningar landade vi sedan i Luleå igen. Svinkallt och regn blev vi välkomnade med, typiskt :-) Var iallafall en supertrevlig resa med bara glada miner, så tråkigt att det är över! 

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback