studenten

Igår åkte jag, mamma, Emmelie och Robert ner till Vännäs för att fira Michelles student. Var superkul att få se allas glädje över att äntligen vara klar med allt slit i skolan. Blev nästan emotionell själv så haha. Efter firandet började vi hjälpa Micho med att flytta ur alla hennes saker då hon flyttar tillbaka hit till norr. Därefter när vi väl var klara med det åkte vi hemåt igen. Hade nämligen planerat att åka till Gültza senare, så hann precis komma hem, äta och göra mig klar. Var mest med Ponta och hans kompisar den kvällen, fast hann ändå spendera tid med annat fint folk också. Så kvällen var faktiskt helt ok bra ändå! :-)
 
Fråga: Hur lång tid tog det för dig att få dina inloggningar till själva ansökan efter du skickat in ditt "ja-tack"-papper? För jag postade mitt ja-tack förra torsdagen men har inte fått någon inloggning ännu??
 
Svar: Jag fick "ja-tack pappret" i augusti och ansökningshandlingarna kommer inte förrän årets utbytesstudenter åkt iväg - så fick mina i oktober/november förra året. Jag antar att du ska åka nästa år, så då lär du få de på hösten :-) 

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback