Vår första dag i Stockholm

Vid 17:05 gick vårt flyg mot Stockholm. Resan gick snabbt och jag lyssnade på podcast nästan hela vägen. Dock åkte vi från ett soligt och varmt Luleå, till ett grått och mulet Stockholm. Känns lite surt att vädret är så och kommer vara det hela tiden vi är här!
 
Efter flygresan stannade vi till vid Burgerking på centralen. Jag testade en wrap vid namn Fresh Chicken och Pontus tog Steak House, båda var supergoda! Vid denna tid var jag typ utsvulten då jag inte ens ätit ett riktigt mål på hela dagen. Så detta var behövligt!! 
 
Vid ca 20:30 hittade vi till hotellet. Det var inte så svårt att hitta hit, men för oss som aldrig varit just här var det en liten match. Nu i efterhand så fattar vi inte hur fel vi kunde gå från början, då det egentligen bara är att gå framåt och sen svänga. Men men.. Vi har iallafall ett mysigt och fräscht rum. Me like.
 
Eftersom att klockan endast var 21 när vi gjort oss hemmastadda i hotellrummet, bestämde vi oss för att gå ut lite. Vi hade sedan innan sett att det fanns Espresso House på gatan några kvarter bort. Så vi promenixade dit för att mysa lite innan vi skulle gå och lägga oss. Vet inte exakt vad jag tog, men min är iallafall till höger. Helt OK var den, men inte mer! :-) 

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback