Fråga #7

 Fråga: jag avundas så mycket att du ska åka som utbytesstudent!! Vill också!! När du åker med explorius, måste din familj också ta emot en utbytesstudent eller är det valfritt? när började du få tankar om att bli utbytesstudent? Ha så roligt! - Anonym
 
Svar: Åh ja, detta har varit en dröm så länge jag kan minnas. Tror dock jag började tänka på det mer seriöst för kanske 2-3 år sedan. Har sedan dess läst bloggar och anmälde mig för en intervju för ca ett år sedan. Och nej, åker man med explorius måste man inte det. Men gör man det får man 10000kr i rabatt på sin egen resa (tror jag det är). Men vi har inte tid eller möjlighet, så vi valde att tacka nej :-)
weheartit
Postat av: Anonym

Hur gör du med high school? Söker du till de närmaste där du bor? Hur övertalade du dina föräldrar att låta dig åka? Hur har ni betalat avgifterna? Har dina föräldrar betalat en del och du en del?

Tacksam för svar! :)

2014-04-05 @ 12:13:07
Postat av: Anonym

Hur gör man om man går på natur på gymnasiet i sverige? Går man natur i usa också eller får man välja ämnen? Vad är det som ingår i summan man betalar till explorius? Försäkring? Fickpengar? Resa tur och retur?

2014-04-10 @ 16:12:28

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback