The Exchange Student Challenge

Vilket land ska du till?

USA

 

Vilken organisation reser du med?

 Explorius som svensk organisation och ICES som amerikansk. 
 

Hur/var skulle du helst vilja bli placerad?

Först när jag började tänka på det här med att åka iväg ett år. Då hade jag bara ett mål. Att det skulle vara på något varmt och stort ställe. Men nu, något år senare så har jag helt ärligt inga som helst krav. Huvudsaken är att jag och min familj kommer bra överrens! 

 

Har du fått familj eller gjort stat / region-val?

Jag har inte fått familj än, men hoppas hoppas verkligen jag får snart! Och nej, jag har inte gjort något stat/regionsval. 

 
Kommer du åka på något förberedelseläger?

Ja, alla som åker med Explorius får åka på ett soft landing camp. Det är i New York och pågår i 5 dagar. Kommer säkert bli jättekul!! 

 

Vad ser du mest fram emot?

Att få lära känna nya människor, gå på high school, lära sig engelska utantill, bli mer självständig, få ta del av den amerikanska kulturen och massa mer. Finns så mycket!! 

 

Vad fruktar du mest?

Att jag får svårt att träffa nya kompisar eller att jag och min familj inte alls passar. Kanske också att gå upp i vikt hehehe. Även att jag saknar folk här i Sverige fööör mycket. 

 

Vill du prova någon ny sport?

 
 Ja det skulle vara kul! Vet ju inte än vad min skola erbjuder. Men kommer definitiv testa på något :) 

 

Vad kommer du sakna mest?

Det är ju svårt att veta i nuläget. Men jag tror nog att jag mest kommer sakna mina nära, svensk godis/mat, tryggheten och kollektivtrafik. 

 

I USA, kommer du åka på en resa arrangerad av organisationen? 

 
Jag vet faktiskt inte än. Får se helt enkelt. Vet ju att det finns resor till bla Hawaii som jag sett att många åkt på iår. Men får se om jag har råd. För det kostar ganska mycket. 

 

Namnge tre platser du vill besöka i ditt land:

Hollywood, Grand Canion och Los Angeles kanske haha 

 

Tror du att det kommer att bli ett bra år?

Det hoppas jag verkligen. Dock ska jag försöka att inte har några förhoppningar alls. För det kommer ändå verkligen inte bli som man trott. Det kommer bli så himla annorlunda :)

 bilder; wehearit


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback