Thanksgiving

Är just nu i North Carolina, Charlotte, där vi firat thanksgiving. Idag klockan 6 på morgonen var vi redo för att åka och shoppa på black friday. Jag köpte alldeles för mycket, som vanligt här.. Dock var det julklappar til 90%. Sitter nu men ångest inom mig och ångrar allt jag handlat + försöker hitta dåligt med allt som jag köpt. Hehe, känns nog bättre imorgon.. Iallafall, hade en bra första Thanksgiving med massa mat. Vill bara säga att jag tyvärr inte kommer blogga så mycket här på ett tag. Ni kanske märkt att bloggningen inte varit på topp och det beskriver väl mig själv också. Kommer blogga då och då, men prioriterar inte det just nu. Kram

Fashion in West Virginia

 

Fredag och lov

 Hej idag är det äntligen fredag igen, som jag har längtat! Har varit en sån himla stressig och emotionell vecka. Är glad att den är över och att jag nu äntligen har lov! Thanksgiving break är det vi har. Denna fredag har i och för sig varit superbra. Hade två lektioner, en köruppvisning för skolan och powderpuff - sen slutade jag. Efter skolan gick jag hem med Lynn som är en utbytis från Tyskland. Vi hade sedan några dagar tillbaka planerat att gå på Hungergames, Mockingjay så det var det som stod på schemat idag. Alltså det var ju en bra film, men somnade nästan till den - såå jaa haha det var väl inte den bästa. Aldrig sett en sådan stor biosalong dock och aldrig varit på en sån kall en! Höll på frysa ihjäl och satt med vinterjacka hela filmen!! Efter bion gick vi och åt på en Mexikansk restaurang. Var helt okej mat där, dock lagar min värdmamma bättre mexikansk mat än de men haha. Hade iallafall en bra fredag vilket var kul! Kramis 

Förra helgen

Inlägg som inte publicerades i Söndags. 
Har haft fullt upp denna helg, två konserter och en swim clinic! Låter kanske inte så mycket, men spenderade hela lördagen i skolan för att fixa i ordning till konserten som förövrigt gick helt okej. Vi hade konsert tillsammans med the show choir, så vi som endast har kör som lektion kändes oss lite dåliga. För er som inte vet är show choir en kör de med men de dansar och har lite skådespel. Man måste gå på audition för att komma in i den kören + de har träning 7 gånger i veckan. Vi har endast våra lektioner då vi tränar, sååå då kanske ni förstår hur bra de är i jämförelse med oss. Hade även en konsert på söndagen som gick såå mycket bättre än på lördagen. Efter våra uppträdanden gick vi på Fat Patty's, älskar det stället!! 

100 dagar

 Idag, fredagen den 14 november, har jag varit här i exakt 100 dagar. Det har varit 100 dagar av berg-och dalbana. Känns som att tiden sprungit iväg, men samtidigt känns det som att jag varit här i 100 år. Vissa dagar har varit såå bra medans vissa varit så jobbiga så jag inte visste vars jag skulle ta vägen. Att åka iväg är inte alls lätt och tror ingen riktigt förstår, förutom oss utbytesstudenter. Har du chansen att åka - åk! För vare sig hur det blir, så kommer du komma hem så många erfarenheter rikare.

Första snön

 Igår och i förrgår var det ca 20 grader här. Så skönt att ha den temperaturen i mitten på november! Meeen, idag  kom även det kalla vädret hit och vad jag har hört så är den här för att stanna. Idag hade vi 2 grader ute och när jag var påväg hem från skolan började det snöa.. Inte det roligaste för någon som hatar snö. Men troligtvis kommer det inte bli lika mycket snö som hemma! Har väl inte så mycket att berätta om skolan som vanligt. Varje dag ser likadan ut.. Dock hade vi dag ett pep-assembly för vårt girls soccerteam som vann states! De är alltså bäst i hela West Virginia och tom för 3:de året i rad. Sedan har även vårt volleyball team gått vidare till states, men alla är sjukt förvånade att de ens tog sig dit - så får se om de ens har någon chans att vinna! Har supermycket läxor och prov just nu, så är väldigt stressad. Simträning klockan 20.30, så måste hinna bli klar med allt tills dess. Så ha det bra! Kram. 

Cincinnati

I know how bad I have been on writing on my blog lately, just not in the "blog-mood". Well, we didn't need to go to school today because of the Veterans Day. So me and my hostfamily went to Cincinatti to spend our day there. Our first stop was at IKEA. Didn't buy anything there but I had meatballs to lunch, yum. The next destination was Jungle Jims, which is a international grocery store. They had a Scandinavian section. But well, I was a bit disappointed actually, because they didn't have that much. I went to the German section instead and bought some kinder maxi haha.. That was my shopping for the day. Before we went home, we drove over to Kentucky to eat dinner. 

Hope y'all had a nice day :-) 

Statemeet

 Idag var det dax för det sista racet crosscountryn har, det racet alla jobbat för. Var endast 8 grader ute och hela banan var lerig och blöt, men Winfield gjorde bra ifrån sig. Tyvärr räckte det inte till någon medalj, men vi hade löpare på top 20. Det var så himla häftigt att vara på prisutdelningen då den filmades och man såg verkligen vilken tid de lagt på allt. Stämningen var på topp där inne och alla skrek och hejade! Ni som har mig på snap såg en del av det, åh så glad att jag for! Själva racet hölls på en av de största skolorna här, Cabell Midland High School. De har tom ett dagis på skolan då det är så många tonåringar som har barn..! Efter meetet så hade vi banquet, avslutning, med laget. Vi åt på Outback och hade prisutdelningar och så. Fick såå fina saker av tjejerna och Coach Spang! Blev så chockad att de faktiskt spenderat tid på att köpa grejer åt mig ♥ Kommer sakna det laget, även fast vi inte var så nära varandra. Gillade att efter skolan få träna med de, men nu är det tyvärr slut med det.