-

Hann inte blogga igår då jag hade sen träning + pratade sedan med Pontus. Därför summerar jag båda dagarna i detta inlägg, hoppas det går bra. 
 
Torsdag
 Hade prov i matten och kören på morgonen så förmiddagen gick fort. På lunchen hade vi något som kallas tailgate. Då får elever ta med mat, tex pizza och eller tom egen grill och grilla. De med trucks parkerar de längst en äng och sen kan alla på skolan gå in på det området. Jag har ingen egen bil, men satt med några andra tjejer som hade. De hade beställt pizza och hade med sig cupcakes - så det var gott! Hade sedan endast en halvtimme US history och spanska då vi sedan skulle ut resten av dagen. Hela West Virginia gör prov i massa ämnen på våren och vår skola hade tydligen fått bäst resultat på alla ämnen. Så därför bjöd de oss elever på glass för att vi tydligen är världsbäst. Mådde så dåligt efter all glass, så vad passade inte bättre än träning då? Hmm, höll på att spy när vi sprang och jag var inte ensam haha. 

Fredag
Idag var det vår sista dag av Spirit week då alla skulle bära grönt och vitt- skolans färger! För första gången hade faktiskt de flesta ansträngt sig och tagit på något som funkade. Vi hade en helt vanlig dag annars förutom de 20 sista minuterna då vi hade peprally. Wii, var på mitt första och jaa för att vara min skola var det väl okej. Ingen schoolspirit alls på skolan, men folk försökte iallafall haha! Ikväll är det homecoming game och jag är så taggad på att gå. Förhoppningsvis kommer jag kunna gå, för fick nyss reda på att vi ska till min värdpappas föräldrar idag.. Men ja, hoppas iallafall ja kommer kunna för detta är typ once in a lifetime :) 

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback