Spirit week

Denna vecka pågår Spirit Week på skolan. Det går ut på att man hela veckan ska klä ut enligt ett tema. Idag var ju dock skolan inställd men såhär såg annars schemat ut. 
Monday: Decade day
Du klär dig som man gjorde på tex 70- eller 80talet. Hade tänk ha på mig mina randiga byxor då de ser lite 70taliga ut haha. 
 
Tuesday: Character day
Endast fantasin sätter gränser. Imorgon ska man helt enkelt klä ut sig som vilket figur som helst. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska klä ut mig till. Har inga kläder eller något såå hmm.. Vi ser. 
 
Wednesday: Hillybilly day
Klä dig som de flesta människor här så uppfyller du kraven för en hillybilly hehe. Bäst är det om man tar en tur till Walmart, för där ser man såå udda människor - hillybillys ;-)
 
Thursday: Twin day
Du och en kompis ska klä er likadant denna dag. Inte så svårt, det svåraste är väl att hitta en kompis.. 
 
Friday: Green & White day 
Denna dag är det endast grön och vit som gäller, allt för att supporta vårt football lag som spelar homecoming game på kvällen. Det var därför jag införskaffade mig denna t-shirt på bilden ovan. Jag kommer få uppleva mitt första peprally så förvänta er bilder från det!! Sen kommer jag även få se mitt första footballgame också. Har ju inte varit på något än!

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback