Sushilunch


Slutade 15 idag, så har kommit hem från skolan för någon timme sedan. Gjorde bort en redovisning idag och fick veta lite om mitt preliminära betyg i ett ämne, blev nöjd! Känns skönt att bara ha två ämnen ibland, trots att man ofta känner sig ensam och uttråkad då man inte har något att göra efter ens lektioner. Ska nu snart äta god middag, för att sedan ta bussen mot Pontus. Förövrigt så är det äntligen lov också! Har ju dock det ganska lugnt annars så känns nog inte som för de andra på gymnasiet. Men alltid skönt med vila! ;-)

Igår hade jag turen att få luncha med en av mina finaste. Vi hann prata och skratta i någon timme innan hon tog bussen hemåt till Kalix igen. Älskar den tjejen 

Lite allt möjligt

 Jag har fått väldigt många frågor ang varför jag åkte hem och vill ni verkligen veta, skriv på facebook. Jag kommer inte ta det på bloggen och det handlade inte om hemlängtan som många tror. Iallafall, jag vet att jag inte har bloggat något alls på väldigt länge. Jag har helt enkelt tappat suget och när jag ser min bloggdesign blir jag ännu mer osugen på att skriva haha.. Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men går iallafall i skola sen jullovet. Läser två kurser som jag inte hade läst i 1an, då jag vill byta linje till samhälls. Det är väl så mitt liv ser ut. Försöker umgås med vänner, familj och pojkvän så mycket jag kan. 
 
Vill även avsluta detta inlägg med att säga att några personer, ska ej nämna namn, klagar på mig för att jag inte hört av mig nog sen jag kommit hem. Men troligen har inte ni/du gjort det heller. Krävs två för att hålla kontakten och det har hänt väldigt mycket sedan jag kommit hem. 
 
.. och är det ens någon kvar som vill läsa min blogg om jag börjar igen? Lovar att det inte blir några deppiga inlägg som dessa, haha :-)