ego

Fick sluta redan klockan 12.30 idag vilket var såå skönt. Det enda jag har idag är dans, dock är den klockan 19.30 så har massor utav tid att ta det lugnt. Så ska nog redigera lite bilder från när jag var utomlands(publicerar nog dessa i helg), vila och kanske baka något gott. Skön torsdag! 

Norrsken

Idag var, och är, det riktigt mycket norrsken ute. Jag har aldrig fotat det förut så mina bilder blev inte så jättebra. Men man ser definitivt hur fint det är ändå!! Är så himla coolt att se hur allting på himlen dansar. Det blir så himla levande. 
 

lillördag

Idag är det onsdag vilket också är lika med lillördag. Sitter i rummet och äter lite godis innan middagen, nyttig som jag är. Slutade ganska tidigt idag vilket är skönt. Vi har faktiskt väldigt bra schema då vår längsta dag vi går är till 14, så jag klagar verkligen inte! Då hinner man både plugga efter skolan OCH ha en fritid haha. Jag ska snart sätta igång att plugga engelska inför vårt test imorgon och sedan får jag faktiskt ta det lite lugnt i helg. Skönt att inte känna att det är något man MÅSTE plugga. Visst, det finns alltid saker att göra, men inget ångestplugg iallafall :-) 
 
 

orienteringsdag

Är hemkommen från orienteringen för någon timme sedan. Att få göra bort detta var såå skönt. Gick faktiskt bättre än jag någonsin hade kunna tro. Banan var kanske 8 km lång och jag blev klar efter ca 1h och 5 minuter. Är fortfarande mållös, jag är verkligen sämst på att orientera! Nu behöver jag aldrig mer utöva den aktiviteten i skolan något mer, åh.Hopas ni haft en bra dag ♥

cold

Jag vet faktiskt inte hur duktig jag kommer vara med bloggandet framöver. Det finns trots allt en anledning att jag inte bloggat på ett halvår. Men ska iallafall försöka skriva då och då, för får även då en anledning att gå ut och ta bilder - något jag älskar egentligen. Men efter allting i mitt liv har vänts upp och ner, så har jag haft svårt att hålla mina intressen vid liv. Ingenting har varit roligt något mer. 
 
Idag var enligt mig den första riktigt kalla dagen. När jag åkte till skolan imorse var det nästa minusgrader ute. Jag som verkligen inte är en vintermänniska tyckte inte alls detta var roligt. Dock krigade jag mig upp och kom iallafall till den andra lektionen. Resten av dagen flöt på och jag insåg än en gång hur jäkla dålig jag har blivit på spanska.. Vet inte ens om jag kommer klara denna kurs, får panik! Imorgon har vi orienteringsdag vilket också ger mig halvt panik. Har aldrig varit duktig på det, så är rädd att jag går vilse någonstans i skogen. Hoppas av hela mitt hjärta att det kommer gå bra! 

Helgen

 Denna helg har gått så himla fort, liksom de flesta helgerna. Jag hade ett jobbigt prov i psykologi i fredags och tog sedan bussen till kalix direkt efter det. Hade lovat att jobba på en bar på kvällen och det gick faktiskt bra. Slutade vid 3 och åkte sedan med Michelle hem till henne och sov. Dagen efter, lördagen, for vi till stallet för att rida hennes fina Nick♥.