Min stockholmsresa

Torsdag kväll spontanbokade jag en resa till Stockholm då jag hade långledigt. Fredag kl 19.30 bar det av till huvudstaden där jag spenderade två hela dagar. Har inte egentligen tagit så många bilder som jag velat. Men några få har jag fått ihop så de får pryda detta inlägg. 
 
Lördag var den dagen då vi bjöds på riktig sommarvärme. Solen lyste hela förmiddagen och vi valde att ta en tur till Vaxholm. Lunch åt vi på Vaxholm hotell och satt för första gången detta år på uteservering med solen i ansiktet. Så härligt var det! Till efterätt blev det glass vid bryggan. Vid 16-tiden började molnen pryda himlen och regnet likaså. Därför valde vi att det var dags att åka hem. Vid middag träffade vi Helenas kompis och åt tacos där. Vi pratade hela kvällen lång och hade det supermysigt. 
 
Söndag var sista dagen på denna trip och även den med dåligt väder. Jag gick upp vid 9 och hade en mysigt frukost med Helena innan jag skulle ta tunnelbanan in till stan. Mitt plan hem gick vid 18 och därför hade jag några timmar på mig att gå på stan här. Hade sedan tidigare planerat att träffa på Michelle också och är så glad att det blev av. Vi åt lunch på Fridays i kungsträdgården och snackade massor. Såklart tog vi även en sväng förbi körsbärsträden som hade blommat och kollade sedan på lite affärer i stan. De sista timmarna spenderade jag själv innan jag tog arlanda express tillbaka till Arlanda.
 
Har varit en supermysig resa detta och är glad att jag äntligen tog tummmen ur och bokade. Är tacksam för de människor jag har i min närhet. ❤❤ 
 

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback