Sedan sist

Jag har nu bestämt mig, cirka 3 år senare, att blogga lite då och då igen. Inte som förut då jag varje dag skrev något litet här utan mer när jag finner något intressant att skriva. Så vad har hänt sedan sist? Jag har gått ut skolan och jobbat i nästan ett år. Har stannat kvar vid samma jobb sen sommarjobbet och kommer nog vara här tills jag börjar studera. Har även flyttat  till en lägenhet med min pojkvän som vi har tom slutet på maj. Sedan är vi inte riktigt klara med vad som sker. Kan säga att det inte är så roligt att eventuellt behöva flytta hem igen efter att ha bott i eget så länge som vi har. Men eftersom att jag kaaanske ska börja plugga till hösten, så är det nog smartast att faktiskt inte skriva kontrakt på någon ny lägenhet här. 
 
Vår familj har även skaffat en kisse, han där uppe alltså! Ture heter han och han är verkligen en solstråle där hemma. Han lyser upp vår tillvaro enormt, trots hans speciella personlighet haha. Men det kanske är det som gör honom till just den älskvärda han är. Han gillar att vara nära och gosa, men bara på hans egna villkor. Viktor som inte alls gillat katter, älskar till och med honom. Eller ja, han kanske aldrig nämnt ordet älska men jag känner kärleken emellan de två haha! 
 
I vintras var jag och Viktor på en Thailandsresa i ungefär en månad. Varför jag även nämner detta är för att jag är sugen på att publicera lite biler här senare när jag har tid. Vi hade en sån underbar resa och jag vill så gärna åka på en liknande igen. Sedan var det tillbaka till jobbet igen och redan efter första dagen ville man tillbaka. 
 
Så här kom en liten update på livet just nu. kram
 
 
 
 
 
 

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?

Trackback